Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera supraveghere IP Ezviz, WI-Fi, PanTilt, rezolutie 2K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59976 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--H8-Pro-2K
Out Of stock
Descriere
Acoperire completa a zonei cu un plus de inteligenta
Daca doriti o camera care vede tot si acopera toate bazele, H8 Pro 2K este o varianta potrivita de luat in considerare. Asigurand atat flexibilitate, cat si functionalitate, H8 Pro 2K dispune de unghi de vizualizare de 360 de grade si o rezolutie de 2K pentru a reduce semnificativ punctele oarbe, lucru important pentru protectia casei, in timp ce captureaza detalii cruciale. Este alimentata AI pentru detectari inteligente si controale usoare si puteti avea incredere in ea intrucat ofera supraveghere 24/7 cu viziunea sa de noapte impresionanta si o functie de aparare activa.

Vedere la 360 in 2K, inseamna ca nu exista zone gri in protectie
Renuntati la un camp de vizualizare ingust sau la imagini neclare. H8 Pro 2K panorameaza si se inclina pentru a prelua informatii din toate directiile in rezolutie de 2K, astfel incat sa puteti vedea imaginea de ansamblu a zonei protejate fara a pierde detaliile mici.

Inteligenta artificiala la nivelul dispozitivului pentru o detectie mai inteligenta
Algoritmul de inteligenta artificiala incorporat in camera o ajuta sa identifice in special persoanele si vehiculele in miscare. Acesta reduce alertele cauzate de frunzele care cad sau de insectele care zboara si va informeaza atunci cand cineva parcheaza in zona proprietatii dumneavoastra fara permisiune.

Detectati si monitorizati toate momentele cruciale
H8 Pro 2K distinge oamenii de animalele de companie sau de obiectele in miscare nesemnificative. Atunci cand este detectata o activitate umana, camera se va fixa pe tinta si se va roti automat pentru a urmari miscarea. Nimic nu va va scapa din atentie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura