Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera IP Ezviz de exterior, WI-Fi, PanTilt, FullHD 1080P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34843 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-H8C-FHD
Out Of stock
Descriere
Protectie la 360 de grade care este pur si simplu inteligenta

Mostenind tehnologiile de baza din seria premiata de camere panoramice si inclinate pentru exterior de la Ezviz, H8C pune o multime de functii inteligente intr-o unitate compacta pentru o protectie inteligenta a casei. Aceasta camera de incredere si accesibila este fiabila in orice vreme si functioneaza constant pe platformele de internet rezidentiale.

Vedere clara, la 360 de grade, inseamna ca nu exista zone gri

Nu puteti obtine o imagine suficient de larga cu camera de securitate actuala? Ezitati cu privire la investitia uriasa pe un sistem de securitate cu mai multe camere? H8C motorizat reduce punctele oarbe in monitorizare, astfel incat sa vedeti fiecare colt care conteaza. De asemenea, reda imagini clare la rezolutie 1080p. Cu un singur H8C accesibil, puteti ramane la curent atat cu imaginea de ansamblu, cat si cu micile detalii.

Detectati si urmariti momentele importante

H8C distinge oamenii de animalele de companie sau de obiectele in miscare nesemnificative. Atunci cand este detectata o activitate umana, camera se va fixa pe tinta si se va roti automat pentru a urmari miscarea. Nimic nu va va scapa din atentie.

Un paznic vigilent care lucreaza non-stop

Camera dispune de functia de aparare activa pentru a oferi un strat suplimentar de protectie. La detectarea intrusilor, camera va declansa o sirena puternica si va emite doua proiectoare orbitoare pentru a anunta vizitatorii neinvitati ca au fost detectati.

Fixati punctele care conteaza cel mai mult pentru dvs
Indiferent cat de complicata este urmarirea, camera stie intotdeauna ca este cale de
intoarcere la unghiul de vizualizare preferat. Puteti ident
Trimite mesaj
Din Gura in Gura