Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera IP WI-Fi6 Dual Lens-PanTilt, Rezolutie 2K+2K+, Audio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41983 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-H7C-4MP(DL)
Out Of stock
Descriere
Lentile duble. Protectie dubla
Cu tehnologia unica EZVIZ cu doua lentile, H7c Dual ofera o protectie de nivel superior, care se obtine de obicei printr-o configuratie cu mai multe camere. Foloseste o lentila fixa si o lentila principala de panoramare si inclinare iar duo-ul poate functiona atat independent cat si impreuna intr-un mod mult mai inteligent decat o camera obisnuita.
Detectie mai inteligenta pentru activitatile care va intereseaza
In interiorul locuintei dvs. se desfasoara o multime de activitatIi, dar nu doriti sa fiti alertat in mod constant atunci cand perdelele flutura in vant. H7c Dual este suficient de inteligent pentru a observa in special activitatile umane si poate capta schimbarile sonore bruste din mediul inconjurator - toate acestea fara taxe suplimentare de deblocare.
Dragostea continua, indiferent de distanta
A sta conectat cu familia dvs. este intotdeauna o necesitate. O simpla atingere a camerei este tot ce este nevoie pentru ca parintii dvs. in varsta sau copiii sa va contacteze.
Patrule automate si personalizate
La intervale de timp stabilite, obiectivul PT poate efectua automat controale pentru a elimina unghiurile moarte. Puteti modifica traseele de patrulare in mod flexibil pentru focalizari personalizate sau pur si simplu ii puteti cere sa efectueze o miscare de rotatie orizontala completa.
Controlul fara maini
Datorita integrarii cu asistentii vocali, puteti accesa fluxul video prin simpla rostire a cuvintelor 'Alexa'' sau 'Hey Google'.
Protectie pe timp de noapte in culori vii
H7c Dual utilizeaza lentile cu lumina stelara pentru a reda imagini color de inalta calitate chiar si in conditii de iluminare slaba. Mai mult, foloseste un reflector
Trimite mesaj
Din Gura in Gura