Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera IP Ezviz de exterior, WI-Fi, PanTilt, rezolutie 2K+

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41983 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-H8C-2K+
Out Of stock
Descriere
Protectie panoramica cu performanta crescuta

H8c 2K+ poate fi alegerea dvs. ideala pentru o camera de exterior cu o multitudine de caracteristici menite sa va sporeasca securitatea domiciliului, in special pentru monitorizarea unei suprafete mari. Cu rezolutia sa superioara 2K+ si un unghi de vizualizare de 360 de grade, va poate supraveghea cu usurinta curtea sau intrarea garajului fara unghiuri moarte. Camera este prevazuta suplimentar cu caracteristicile de detectie persoane si de urmarire cu zoom automat pentru a surprinde mai bine activitatile importante cu alerte mai inteligente.

Supraveghere pentru protectie totala in 2K+
Renuntati la un camp de vizualizare ingust sau la imagini neclare. Camera panorameaza si se inclina pentru a obtine informatii din toate directiile cu rezolutie 2K+ , astfel incat sa puteti vedea imaginea de ansamblu a zonei dvs. protejate fara ca micile detalii sa va scape.

Un ochi inteligent care se blocheaza, mareste si urmareste
H8c 2K+ face distinctia intre oameni si animale de companie sau obiecte mobile nesemnificative. Cand este detectata o persoana, camera roteste automat pentru a-i urmari miscarea si va apropia imaginea pentru a inregistra activitatea. Atunci cand este in actiune, face ca celor dragi sa le fie greu sa nu fie vazuti.

Un paznic vigilent care lucreaza non-stop
Camera dispune de functia de aparare activa pentru a oferi un strat suplimentar de protectie. La detectarea intrusilor, camera va declansa o sirena puternica si va emite doua proiectoare orbitoare pentru a anunta vizitatorii neinvitati ca au fost detectati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura