Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera supraveghere IP WI-FI PanTilt, 3K, lentila 4mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59976 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-H8-Pro-3K
Out Of stock
Descriere
Un ochi mai larg si mai ascutit pentru acoperire completa a zonei
Este timpul sa modernizati sistemul de securitate de exterior cu noua camera EZVIZ H8 Pro 3K. Stimulata de algoritmul AI integrat, aceasta camera de nivel superior este una dintre cele mai inteligente din categoria sa detectand diferite activitati, impreuna cu caracteristici utile care faciliteaza comunicatiile. Motorizata pentru a vedea in toate directiile cu o calitate video uimitoare, ingreuneaza situatia unei persoane sau a unui lucru atunci cand incearca sa scape de atentia dvs.
Caracteristici AI utile pentru o securitate inteligenta imbunatatita
Fiti informat prin intermediul notificarilor mai inteligente. Algoritmul de inteligenta artificiala incorporat in camera o ajuta sa identifice in special persoanele si vehiculele in miscare. Acesta reduce alertele cauzate de frunzele care cad sau de insectele care zboara si va informeaza atunci cand cineva parcheaza in zona proprietatii dumneavoastra fara permisiune.
Initiati un apel prin simpla fluturare a mainii
Membrii familiei dvs. sau vizitatorii pot initia un apel video pe telefonul dvs. prin fluturarea mainii in dreptul camerei. Ori de cate ori copiii dvs. se intorc de la scoala, va pot anunta.
Un ochi inteligent care se fixeaza, mareste si urmareste
Cand detecteaza o miscare umana, H8 Pro 3K se va roti automat pentru a urmari miscarea si a mari imaginea de pana la 4 ori pentru a inregistra activitatea. Se asigura ca sunteti constient de intregul proces desfasurat in zona pe care o monitorizati.
Patruleaza in locurile de care va pasa cel mai mult
De obicei, exista anumite zone din jurul locuintei dvs. care necesita o atentie suplimentara. Cu H8 Pro 3K, puteti identifica pana la 12 locuri de vizualizare prin int
Trimite mesaj
Din Gura in Gura