Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera IP wireless Ezviz de exterior cu baterie 10.400 mAh

0 stars: 0.00 din 0 pareri

107957 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-HB8-2K+(MicroUSB)
Out Of stock
Descriere
Fara cabluri, fara zone neobservate

Faceti cunostinta cu HB8, prima camera de securitate cu inclinare si panoramare alimentata cu baterii de la EZVIZ. Este cu adevarat unica! Capturand detalii din toate directiile, HB8 2K+ poate vedea la 360 de grade cu o rezolutie incredibil de clara si ofera stocare gratuita pe dispozitiv pentru inregistrarea automata a activitatilor din apropiere Cu o durata de viata a bateriei foarte lunga, de 210 zile, HB8 revolutioneaza instalarea complexa a unei camere de exterior, oferind in acelasi timp performante la fel de bune ca echivalentul sau cu fir. Iar cu ajutorul energiei solare optionale, HB8 devine si mai buna

Usor de pus in functiune
HB8 2K+ dispune probabil de cea mai mare capacitate a bateriei dintre camerele de securitate cu panoramare si inclinare pentru exterior de pe piata. Iar acolo unde alte camere sunt limitate de locatia prizei sau de lungimea cablului de conectare, modelul HB8 fara fir ofera optiuni nelimitate. Asezati-l acolo unde doriti acolo unde are cel mai bun unghi de vizualizare.

Alimentare permanenta cu energie verde
Nu doriti sa urcati si sa coborati pe o scara pentru reincarcarea camerei? Sunteti ingrijorat ca pierdeti rapid puterea bateriei din cauza detectarii frecvente a activitatii?
Conectati camera la panoul solar EZVIZ Solar Panel compatibil pentru o alimentare constanta si uitati definitiv de grijile legate de bateria descarcata.

Supraveghere pentru protectie totala in 2K+
Designul de panoramare si inclinare al camerei si rezolutia 2K+ functioneaza in tandem pentru a va oferi o imagine completa cu detalii uimitoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura