Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera IP 2K, Wi-Fi6, baterie 5.200 mAh, Audio bidirectional

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59976 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-EB3-3MP-SP(kit)
Out Of stock
Descriere
Flexibila. De incredere. Capabila.
Realizat pentru a simplifica foarte mult protectia in aer liber, EB3 este o camera cu baterie de ultima generatie, care se mandreste cu functionalitati si durabilitate deosebite. Vine cu mai multe functii avansate pentru a va proteja proprietatea in mod eficient, inclusiv securitatea automata sustinuta de Modul de protectie permanent activ al EZVIZ, precum si capacitatea de detectare a oamenilor si a vehiculelor. De asemenea, poate functiona cu energie verde pentru a ajuta la economisirea costurilor cu energie pe termen lung. Utilizati-l cu panoul nostru solar, deoarece cu acest panou nu veti mai avea nevoie sa va reincarcati manual camerele cu baterie EZVIZ. Lumina soarelui va mentine camera pornita toata ziua, in fiecare zi.
Solutie pentru o securitate economica, fara batai de cap
Bun venit in era in care o camera de securitate ramane cu adevarat vigilenta 7/24 singura, fara interventia umana. EB3 se trezeste automat la intervale stabilite pentru a detecta, inregistra si stoca activitatile care au loc in zona inconjuratoare, astfel incat nimic sa nu ii scape atentiei. Camera EB3 elimina complet necazurile legate de cablarea electrica si reincarcarea frecventa - are o baterie mare incorporata si accepta o gama flexibila de panouri solare EZVIZ. Este o optiune mai ecologica pentru cei care doresc sa locuiasca intr-un mediu cat mai verde.
Detectarile inteligente sunt deblocate gratuit
Spuneti adio unei lungi liste de alerte enervante care capteaza doar insectele zburatoare sau frunzele care cad. EB3 este capabil sa detecteze persoane si masini, oferind in acelasi timp setari flexibile pentru a personaliza zona de detectare si sensibilitatea. Trimite notificari catre telefon atunci cand merita cu adevarat atentia ta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura