Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vizor electronic 2K, IR 5m, Ecran tactil 4.3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80396 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-DP2-2K(TS)
Out Of stock
Descriere
O imagine mai clara pentru siguranta sporita a usii de la intrare
O rezolutie mai buna inseamna securitate superioara, identificand cu usurinta vizitatorii prin intermediul monitorului tactil din interior sau al aplicatiei EZVIZ cu o calitate video clara. CS-DP2-2K suporta tonuri de apel personalizabile si ofera un nivel suplimentar de securitate pentru intreaga familie prin detectarea inteligenta a persoanelor si prin alertele declansate.
Un ecran tactil util pentru toata lumea
Monitorul de dimensiuni mari, color si tactil este extrem de usor de utilizat, chiar si pentru varstnici si copii. Nu mai este nevoie sa va sprijiniti de usa pentru a privi prin vizorul de dimensiuni mici. Veti sti cine este afara la simpla apasare a unui buton de pe monitor. De asemenea, ecranul poate fi setat pentru a se aprinde automat in momentul detectarii vizitatorilor.
Niciun detaliu nu trece neobservat la usa dvs. cu imaginile uimitoare 2K
Cu o raza vizuala extinsa de 166 de grade si o rezolutie de 2K, CS-DP2-2K minimizeaza in mod eficient unghiurile moarte si capteaza detaliile complexe de la usa de intrare.
Salutati fiecare vizitator cu calm si usurinta
Functionand ca o camera cu vizor si sonerie, modelul CS-DP2-2K ofera atat securitate, cat si confort. Veti sti imediat cine este la usa, de ce si cum sa gestionati situatia, chiar daca nu sunteti acasa. Aveti chiar si posibilitatea de a va modifica vocea, in cazul in care preferati sa nu fiti identificat de un strain.
Detectarea mai inteligenta va spune ceea ce vreti sa stiti
Datorita functiei PIR ce detecteaza miscarea si identifica forma umana, modelul CS-DP2-2K este conceput pentru a reduce alarmele false cauzate de obiecte in miscare lipsite de importanta. Indiferent daca locuiti in apropiere
Trimite mesaj
Din Gura in Gura