Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit video-interfon, Monitor tactil 7 inch, camera 2K, IR 5m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215771 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-EP7-3MP-SP
Out Of stock
Descriere
Alimentat cu energie solara. Conectat inteligent. Usor controlabil.
EZVIZ introduce acum EP7, o noua inovatie a seriei de interfoane care vine cu o tastatura incorporata, o baterie detasabila, un panou de incarcare solara compatibil si o stabilitate Wi-Fi imbunatatita. Inlaturand complet nevoia de cablare intre monitorul interior si usa exterioara, acest kit elegant imbina perfect o multime de caracteristici inteligente pentru a imbunatati securitatea locuintei, adaptand in acelasi timp instalarea usoara si alimentarea rapida.
Construit pentru a fi incredibil de simplu in instalare
Chiar daca locuiti intr -o casa in care electricitatea si cablarea retelei nu sunt planificate, EP7 poate incepe sa functioneze fara probleme. Interfonul sau exterior vine cu o baterie mare si detasabila de litiu, care este usor de incarcat si accepta functionarea cu energie solara. In plus, comunica cu monitorul interior prin intermediul Wi-Fi-ului din casa, fara un cablu de conectare lung si enervant.
Pregatit pentru case mari si vile
EP7 poate fi cea mai buna optiune pe care o puteti gasi pe piata pentru a va moderniza vechiul sistem de interfon daca locuiti intr-o casa spatioasa. Acesta va permite sa controlati atat poarta auto, cat si usa de la intrare si utilizeaza tehnologia Wi-Fi HaLow pentru a ramane puternic conectat la monitorul de interior in ciuda razei lungi de transmisie si a peretilor grosi, optimizand in acelasi timp utilizarea bateriei.
Mai multe moduri de a debloca si gestiona intrarea de la domiciliu
Intrarea casei tale este acum mai rapida si mai facila decat ti-ai imagina. Pur si simplu deschideti usa folosind un card RFID sau introduceti o parola prin intermediul tastaturii. Daca doriti sa va mentineti buzunarul gol in timp ce iesiti sau daca sunteti inchis din greseala in afar
Trimite mesaj
Din Gura in Gura