Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera IP WI-Fi PanTilt, Dual 3K, Audio bidirectional

0 stars: 0.00 din 0 pareri

71828 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-H9c-5MP(DL)
Out Of stock
Descriere
Vede mai mult, protejeaza mai bine
Experimentati viitorul automatizarii securitatii cu camera H9c 3K. Acest sistem avansat al camerei ofera imagini mai clare si mai detaliate decat predecesorul sau, cu o rezolutie 3K. Designul cu doua lentile asigura o acoperire cuprinzatoare a unor zone mari, reducand nevoia de camere multiple. De asemenea, dispune de functii avansate, cum ar fi detectarea formei vehiculului si urmarirea inteligenta.
Lentile duale, securitate dubla
Cu tehnologia unica EZVIZ cu doua lentile, H9c ofera o protectie fara egal, dincolo de cea profesionala. Foloseste un obiectiv cu unghi larg peste un teleobiectiv cu miscare panoramica si inclinare - duo-ul functioneaza independent sau impreuna intr-un mod mult mai inteligent decat camera dvs. obisnuita.
Orientarea in doua directii, dar urmarirea aceleiasi activitati
Chiar daca setati cele doua lentile pe campuri opuse de vizualizare pentru a acoperi doua zone diferite, acestea pot face echipa pentru a indeplini o singura sarcina de urmarire inteligenta. Atunci cand lentila superioara detecteaza o persoana, lentila PT se roteste automat la unghiul corespunzator pentru a se fixa pe persoana si a inregistra intreaga activitate.
Alerte mai inteligente cu detectarea vehiculelor imbunatatita
Reduce alertele cauzate de caderea frunzelor sau de insecte zburatoare si va informeaza cand cineva parcheaza in zona proprietatii dvs. fara permisiune.
Vedeti mult mai mult decat va puteti imagina
Un spatiu mai mare are nevoie de o vedere mai larga. Acolo este la indemana H9C 3K. Se poate inclina sa
Trimite mesaj
Din Gura in Gura