Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit Home Gateway Smart Home EZVIZ comunicare wireless ZigBee

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44268 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-A3-R200-WBG
Out Of stock
Descriere
Creste-ti casa inteligenta cu o conectivitate ridicata
A3-R200 este primul hub de casa EZVIZ compatibil cu Matter si acceptat de HomeKit. Interconecteaza dispozitivele de acasa si permite integrarea perfecta intre platforme, facand ca casa ta inteligenta sa functioneze fara probleme cu comenzi automate si intuitive. Este un dispozitiv mic care deblocheaza potentialul mare al vietii inteligente.
Un hub unificat pentru diverse dispozitive
A3-R200 functioneaza cu o mare varietate de produse EZVIZ, iar lista continua sa creasca pe masura ce EZVIZ isi extinde familia de produse. Se poate conecta cu pana la 64 de dispozitive, astfel incat chiar si casele inteligente mari cu sisteme complicate pot functiona intr-o maniera armonioasa si eficienta.
Personalizati sistemele cu comenzi simple
Cu A3-R200, puteti adauga, controla si chiar personaliza fara probleme sistemul dvs. de senzori EZVIZ de acasa. Bucurati-va de confort de neegalat gestionand dispozitivele conectate direct de pe smartphone-ul dvs.
Securitate interconectata pentru o protectie sporita
Senzorii si camerele dvs. EZVIZ pot lucra acum impreuna pentru a optimiza siguranta locuintei, datorita functiei de utomatizare oferita de A3-R200. Cand senzorul detecteaza o activitate, camera EZVIZ conectata se va roti automat pentru a o captura, astfel incat sa pastrati o evidenta a ceea ce se intampla.
Usureaza-ti rutinele zilnice cu Apple HomeKit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura