Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sirena de exterior Smart Home Ezviz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44268 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-T9C
Out Of stock
Descriere
Ramaneti in siguranta si fiti vigilenti

Sporiti securitatea locuintei dvs. cu sirena inteligenta Ezviz T9C. T9C poate fi conectata fara probleme la sistemul pentru locuinta inteligenta EZVIZ pentru a va bucura de o experienta personalizata, cu setari reglabile ale sunetului si ale duratei alarmei. Bucurati-va de linistea oferita de caracteristicile de alarma antisabotaj si anti-miscare, asigurand o protectie optima impotriva vizitatorilor nedoriti. Datorita designului umanizat si rezistent la intemperii, T9C poate functiona atat in interior, cat si in exterior.

Creata pentru a oferi flexibilitate, cu utilizare atat in interior, cat si in exterior
V-a deranjat vreodata sunetul asurzitor si continuu produs de acele vechi alarme de incendiu? Cu sirena inteligenta T9C, puteti ajusta si personaliza simplu nivelul si chiar durata sunetului, toate in functie de preferintele personale si de locul in care doriti sa o amplasati

Dificil de accesat ilegal, va urmari intotdeauna spatiul sau de lucru
Dupa ce a fost instalata corect, T9C isi va mentine pozitia. Daca este accesata ilegal sau miscata de cineva in orice directie, sirena va emite imediat o alarma pentru a anunta proprietarul locuintei. Hotii sau intrusii nu vor avea nicio sansa sa o smulga fara sa stiti.

Construita pentru a functiona in diferite conditii meteorologice
T9C este conceputa ingenios pentru a va oferi liniste o perioada remarcabila, cu o eficienta energetica exceptionala
Trimite mesaj
Din Gura in Gura