Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera IP PT, 2K, lentila 4mm, Audio bidirectional, IR 30m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47981 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-H8c-3MP-4G
Out Of stock
Descriere
Protectie superioara fara a fi nevoie de Wi-Fi
H8c 4G este destinat zonelor cu access limitat la retele Wi-Fi. Nu numai ca va protejeaza proprietatea, dar elimina si frustrarile de conectivitate. Cu reteaua 4G, aceasta camera asigura protectie neintrerupta in locatiile cu probleme Wi-Fi. Experimentati alerte in timp real, comunicare bidirectionala si acces de la distanta prin intermediul aplicatiei noastre usor de instalat si de utilizat. Este alegerea ideala pentru utilizatorii care cauta solutii de securitate fiabile, pe termen lung, indiferent de limitarile lor Wi-Fi. H8c 4G ofera o solutie de conectivitate duala, oferind accesul la retea prin cartele SIM 4G sau prin cablu folosind portul ethernet RJ45.
Un ochi inteligent si agil care va verifica intreaga proprietate
Un spatiu mai mare are nevoie de o vedere mai larga, de aceea H8c 4G este ceea ce va trebuie. Aceasta poate inregistra imagini la o rezolutie de 2K, avand posibilitatea de a roti la 350 si inclina la 80 obiectivul pentru a obtine un camp de vizualizare de 360, putand surprinde momentele cruciale in mod clar.
Detectie avansata pentru liniste sporita
Algoritmii AI incorporati permit camerei sa distinga intre miscarea umana si cea a vehiculelor, minimizand alertele false declansate de lucruri din mediul inconjurator precum frunzele care cad sau insectele. De asemenea, va notifica prompt daca un vehicul neautorizat parcheaza pe proprietatea dvs. Cand detecteaza activitate umana, se fixeaza pe tinta si urmareste miscarea in mod autonom, nelasand sa treaca nimic neobservat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura