Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incuietoare inteligenta cu tastatura multifunctionala si Hom

0 stars: 0.00 din 0 pareri

143942 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-DL01S-DL01CP-A3
Out Of stock
Descriere
O platforma pentru casa dvs. conectata si protejata
Home Gateway A3 functioneaza perfect cu dispozitivele dvs. EZVIZ, ideal pentru o casa inteligenta si sigura. A3 face ca sistemul dvs. de senzori sa fie interoperabil, oferind tot mai multe posibilitati pentru securitatea locuintei.
Tehnologia avansata, eleganta de la EZVIV va poate transforma incuietoarea veche a usii de la intrare, oferindu-va acces fara cheie cu ajutorul smartphone-ului. Nu doar inlocuiti incuietoarea - faceti upgrade la tehnologia inteligenta de astazi. Incuietoarea inteligenta EZVIZ se ataseaza cu usurinta la incuietoarea existenta, apoi simplifica foarte mult rutina zilnica cu functii inteligente suplimentare. Nu ar putea fi mai usor!
Deblocati mai multe posibilitati
Daca doriti sa va bucurati de mai multe functii utile, puteti conecta incuietoarea inteligenta si tastatura multifunctionala la un Home Gateway EZVIZ.
O punte de legatura si interactiune
A trai inteligent inseamna a putea verifica sau primi notificari despre ativitatile din casa, oricand si de oriunde. Home Gateway-ul A3 este creierul central al senzorilor EZVIZ, astfel incat aveti totul sub control.
Smartphone-ul dvs. este acum o cheie inteligenta
Cautarea cheilor in geanta sau in buzunar tine de domeniul trecutului. Atunci cand ajungeti acasa trebuie doar sa glisati pentru a debloca usa folosind telefonul. Este posibil sa va uitati uneori cheile atunci cand iesiti din casa, dar se intampla rar acest lucru cu telefonul.
Doriti sa va imbunatatiti confortul si conectivitatea?
Adaugati o tastatura multifunctionala DL01CP pentru a deschide usa cu ajutorul unui cod sau a unei cartele de acces. Telefonul s-a descarcat? Aveti copii care nu au propriul smartphone? Oricine poate deschide usa fol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura