Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camera IP WiFi 5MP, lentila 2.8mm, color 24 7, IR 30M, Audio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47981 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-H3-3K
Out Of stock
Descriere
Este posibil sa fie una dintre camerele de supraveghere cele mai durabile si bogate in functii. Datorita inteligentei artificiale incorporate, H3 3K trimite notificari mai inteligente. Redand totul in claritate 3K cu viziune color pe timp de noapte, este cea mai potrivita daca aveti nevoie de o vizualizare mai clara a spatiilor exterioare mari - de la curtea din spate si intrarea in casa, pana la ferme familiale si parcari.

Vedeti mult mai multe si fiti la curent cu tot ce se intampla
Cu o claritate video 3K uimitoare, este greu sa pierdeti vreun detaliu important. Oriunde si oricand, puteti vizualiza activitatile importante care au loc acasa ca si cum ati fi chiar acolo.

Functii utile de inteligenta artificiala pentru comenzi mai inteligente
Primiti notificari mai inteligente. Algoritmul de inteligenta artificiala incorporat in camera o ajuta sa identifice in special persoanele si vehiculele in miscare. Acesta reduce alertele cauzate de frunzele care cad sau de insectele care zboara si va informeaza atunci cand cineva parcheaza in zona proprietatii dumneavoastra fara permisiune.
Intrati in contact prin simpla fluturare a mainii. Oamenii pot face semn cu mana catre camera pentru a initia un apel video catre telefonul dvs.. Ori de cate ori copiii dvs. se intorc de la scoala, va pot anunta.

Stati linistiti, stiind ca noaptea dvs. este bine protejata
Camera se asigura ca nimeni nu se poate strecura cu usurinta sub acoperirea intunericului. Alegeti intre modul de culoare sau modul infrarosu dupa cum doriti. Sau puteti seta camera in modul viziune inteligenta pe timp de noapte, astfel incat viziunea sa sa poata comuta automat de la alb-negru la color complet la detectarea miscarii
Trimite mesaj
Din Gura in Gura