Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Router LTE 5G WiFi 6, 574-1201 Mbps, DualBand 2 x 10 100 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

198635 lei Lei
Brand
TENDA
Cod produs
1--TND-5G03
Out Of stock
Descriere
TND-5G03 este un dispozitiv gateway care utilizeaza tehnologia mobila avansata 5G si tehnologia de transmisie cu mare viteza a semnalului wireless in reteaua locala Wi-Fi 6. Router-ul dispune de multiple functii inteligente, care fac ca experienta de utilizare sa fie una extrem de placuta.
Construit pe baza unei structuri cu 8 antene adaptive inteligente, care utilizeaza tehnologia Location-Based Optimization (LBO) si 12 benzi de frecventa 4G si 5G, TND-5G03 permite implementarea unei retele Wi-Fi extrem de performanta acasa si comunicarea wireless la viteze foarte mari, fara intreruperi, pentru mai multi utilizatori conectati in acelasi timp.
Routerul este echipat cu un procesor cu 4 nuclee realizat in tehnologia de 7nm ce permite agregarea a 4 canale de transmitere a semnalului, asigurand o viteza de download wireless teoretica de pana la 4.67 Gbps, fara a mai fi nevoie de cablare suplimentara.
Tehnologia Wi-Fi 6 bazata pe MU-MIMO pentru upload/download, asigura o performanta sporita conexiunilor cu dispozitivele Wi-Fi 6 si comunicarea fara probleme cu dispozitivele Wi-Fi din generatia anterioara.
Tehnologia OFDMA si BSS Coloring permit conectarea a pana la 128 de dispozitive in acelasi timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura