Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit sonerie video Ezviz, conexiune Wi-Fi, rezolutie 3k

0 stars: 0.00 din 0 pareri

83966 lei Lei
Brand
EZVIZ
Cod produs
1--CS-DB2-Pro-3K
Out Of stock
Descriere
Protectie fiabila a usii de la intrare, cu rezolutie 3K

Aflati cine si pentru ce se afla acolo, inainte de a deschide usa. Ezviz DB2 este un kit de sonerie 100% fara cabluri, care va acopera toate nevoile de baza pentru protectia usii de la intrare si pentru comunicare. In ciuda instalarii sale extrem de usoare si in ciuda utilizarii fiabile in orice conditii meteorologice, soneria se livreaza cu functii avansate multiple, inclusiv video 3K, camp vizual extrem de larg si detectare inteligenta a miscarii.

Vedeti in 3K cu complet noua sonerie DB2.

Gata cu frustrarile cauzate de materialele video pixelate sau neclare. DB2 inregistreaza tot ce se intampla in pragul usii dvs., cu o rezolutie 3K. De asemenea, ofera o vedere nocturna in infrarosu pana la o distanta de 5 metri, pentru liniste sufleteasca non-stop.

O solutie bine gandita, intr-un singur kit.

Pentru a va asigura ca auziti soneria chiar si de la distanta, EZVIZ o asociaza cu o sonerie de interior. Chiar mai bine, soneria contribuie la extinderea semnalului Wi-Fi, in timp ce sporeste conectivitatea in retea pentru sonerie. In timp ce alte sonerii fara fir pot fi afectate de probleme de retea, va puteti baza intotdeauna pe conexiunea stabila a DB2.

Configurati-o in cateva minute si utilizati-o timp de aproximativ 4 luni.

Daca nu sunteti electrician stralucit, acest model DB2 fara fir, fara cabluri si rezistent la intemperii ar putea fi cea mai buna optiune pentru dvs. - amplasati-l oriunde si bucurati-va de performante de lunga durata.

Vedeti foarte amplu, pentru a obtine o imagine de ansamblu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura