Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Switch 12 porturi SFP+ 1 10G, 1 x consola RJ45, management

0 stars: 0.00 din 0 pareri

175644 lei Lei
Brand
TRENDnet
Cod produs
1--TL2-F7120
Out Of stock
Descriere
TL2-F7120 este un switch cu Management de 12 porturi SFP+ de 10G ce ofera un control avansat in gestionarea traficului, astfel indeplinind cererintele in continua schimbare a retelelor SMB. Acest dispozitiv ce poate fi montat in rack-uri IPv6 vine cu un sistem intuitiv bazat pe o interfata web. Functiile de management ale acestui dispozitiv ultrarapid 10G SFP+ includ LACP (pentru a creste latimea de banda intre switch-uri TL2-F7120 prin gruparea porturilor), VLAN (pentru segmentarea si izolarea grupurilor virtuale LAN), QoS (pentru prioritizarea traficului), SNMP (asigurand o solutie puternica pentru retelele de tip SMB). Imbunatatirea performantei de voce, prioritizand si izoland traficul VoIP de traficul normal de date.
Directionarea eficienta a traficului de date folosind functia de rutare statica L2+ IPv4/IPv6. Functii multicast si IGMP/MLD pentru optimizarea performantelor sistemelor de supraveghere IP, minimizand traficul de date.

Switch-ul dispune de 12 porturi 10GSFP+ pentru viteze inalte de uplink sau downlink NAS, oferind o solutie rentabila prin adaugarea unei conexiuni 10G la o retea SMB.
Sistem de racire inteligent asigurat de un ventilator ce mentine turatia in functie de necesitati.

Posibilitatea de a economisi spatiu in Rack prin montarea a doua TL2-F7120 utilizand ETH-F71 (neinclus in kit)

Pachetul contine:

Switch-ul;
Manual de instalare;
Cablu de alimentare;
Cablu consola de la RJ45 la RS232 (1.5 metri);
Kit montabil Rack.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura