Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Switch Web Smart, 16 x Gigabit PoE+, 4 x Gigabit SFP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250186 lei Lei
Brand
TRENDnet
Cod produs
1--TPE-1620WSF
Out Of stock
Descriere
Switch Web Smart, 16 x Gigabit PoE+, 4 x Gigabit/SFP, putere 370W - TRENDnet TPE-1620WSF
Seria de switch-uri TRENDnet Gigabit Web Smart PoE+ ofera functii L2+ avansate cu controale imbunatatite de gestionare a traficului pentru a satisface cerintele din ce in ce mai mari ale retelelor SMB. Acest switch IPv6 cu management se poate monta in rack si vine cu o interfata web intuitiva. Caracteristicile avansate ale acestui switch includ LACP pentru marirea latimii de banda intre switch-uri prin gruparea porturilor, VLAN pentru segmentarea si izolarea grupurilor LAN virtuale, QoS pentru prioritizarea traficului, controlul latimii de banda per port si monitorizare SNMP, facand din aceasta o solutie puternica pentru orice retea SMB.
Eliberati resursele routerului prin preluarea proceselor de rutare de catre acest switch cu management, utilizand functia L2+ IPv4/IPv6 de rutare statica pentru a directiona eficient traficul la nivelul switch-ului. Functia de inspectie ARP dinamica ajuta la protejarea dispozitivelor conectate impotriva atacurilor de tip man-in-the-middle prin eliminarea pachetelor ARP invalide. Profitati de functiile de inspectie tip multicast si IGMP/MLD disponibile pentru a optimiza performanta sistemului de supraveghere IP si pentru a minimiza traficul in retea. Switch-urile cu management de tip Web Smart de la TRENDnet ofera, de asemenea, sloturi SFP pentru a suporta aplicatii de retea pe fibra pe distante lungi.
Instalatorii si integratorii pot economisi si pot reduce timpul de instalare folosind switch-urile Web Smart PoE+ de la TRENDnet, furnizand pana la 30 W de putere PoE per port si date prin cablurile Ethernet existente. Cu acest switch cu management PoE+ conectati echipamente PoE de retea, cum ar fi AP-uri wireless de mare putere, PTZ si alte camere IP avansate, sisteme telefonice VoIP, decodoare IPTV, controale de acces si multe altele.
Gestionati si configurati cu usurinta switch-ur
Trimite mesaj
Din Gura in Gura