Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Preturi corecte pentru tine

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Controler cu cititor de proximitate incorporat HLCR-MF-A-V2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38318 lei Lei
Brand
ADEL
Cod produs
HLCR-MF-A-V2
Out Of stock
Descriere
Controler cu cititor de proximitate incorporat HLCR-MF-A-V2, compatibil cu sistemul de control acces hotelier Adel

HLCR-MF-A-V2 este un controler cu cititor de proximitate incorporat, compatibil cu sistemul de control acces hotelier Adel. Dispune de un releu NO/NC si functioneaza in mod monostabil temporizat, putand controla orice fel de incuietoare sau automatizare. Programarea se realizeaza usor, cu ajutorul cardurilor de programare ale sistemului de control acces hotelier. Este recomandata utilizarea acestuia la usile speciale pe care nu se pot monta incuietori HLA-5500, pentru controlul accesului in cladire sau lift.

CARACTERISTICI HLCR-MF-A-V2:

Carduri MIFARE S50:

Cipurile MIFARE S50 permit folosirea aceleiasi cartele pentru aplicatii diverse in cadrul hotelului (Ex. plata altor servicii).

Functia Pierdut/Deteriorat:

In cazul in care clientii isi pierd cartelele, acestea pot fi simplu anulate in momentul emiterii unor noi cartele pentru acei clienti.

Backup automat al datelor:

Pe serverul SQL se poate stabili un plan automat de backup care va realiza copii ale bazei de date, transparent fata de utilizatorii softului.

Cartelele nou emise anuleaza cartelele vechi:

Daca un client paraseste hotelul fara a preda cartela, aceasta va fi anulata in momentul in care usa este deschisa de catre noul client.

Cartele de rezerva:

Cate o cartela de rezerva poate fi emisa pentru fiecare camera. Acestea pot fi folosite in cazul penelor de curent sau defectarii programatorului de cartele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura